ONZE PAARDJES

De paardjes van Klein Postel zijn vanwege hun vriendelijke karakter en kleine gestalte zeer uitnodigend om mee te snoezelen, te knuffelen, te verzorgen en te wandelen. Maar onze paardjes zijn ook opgeleid om mensen te laten deelnemen aan een obstakelparcours, het nemen van kleine hindernissen of te gaan wandelen langs de velden en in het bos. Door de gemiddelde schofthoogte van 80 cm kunnen ook rolstoelgebruikers op een zelfstandige manier meewerken aan de dagelijkse activiteiten in de minipaardenstal, zoals het voederen, borstelen, manen vlechten en op weide zetten. Maar zij kunnen ook meewerken aan de training en het demonstreren van de vele mogelijkheden van de paardjes aan de bezoekers.

En hier zijn ze dan  …  de paardjes van Klein Postel !!

 Shaleenah

Dit paardje is afkomstig uit Engeland. Zij is de oudste van de kudde maar nog een frisse twintiger. Met haar grote zwarte ogen doet ze ieders hartje smelten. Shaleenah is het ideale wandelpaardje maar ze vindt het niet erg om ook wat hindernissen met je te nemen.

Spirit

Lang geleden is dit mooie hengstje helemaal vanuit Amerika overgevlogen. Eerst was hij dekhengst maar nu geniet hij van rustiger tijden. Toch blijft Spirit ons stoere mannetje dat graag een beetje baas speelt over de merries. Maar Spirit is ook een echte heer die rekening houdt met zijn begeleider. Of je nu groot of klein bent, hij zal altijd jouw tempo volgen.

Haddiyah

Haddiyah is een dochter van Spirit en dit merrietje heeft veel energie. Daarom gaat zij heel graag mee op wandeling. Maar knuffelen en geborsteld worden vindt zij ook heel fijn.

Chanti

Dit paardje ziet er heel lief uit en ze is ook een echte schat. Velen beschouwen haar dan ook als een echte ‘my little pony’.

Adira

Dit is ons allerkleinste paardje. Ze is maar 70 cm hoog. Toch betekent de naam Adira groot en sterk. Wij noemen haar ook wel Pientje. Onze kleine meid is nog heel jong en ze heeft nog veel te leren. Maar hoog springen, dat kan ze al !